Bionect магия

  Бионект®  магия

 

Топлите пролетни дни са приятни за разходка и спорт. Радостни са най-вече децата, които търсят игри и забавления. Повишената двигателна активност понякога води до охлузвания и по-дълбоки нарянявания. Колкото и да са обезопасени детските площадки и независимо от бдителността на възрастните земното притегляне си влиза в правата. Важно е да имаме под ръка средство, което ще ни избави от ходене в спешния кабинет или от търсене на лекар, ако инцидентът не е голям.

  Бионект® Силвърспрей е уникално средство за предпазване от инфектиране и бързо заздравяване на охлузвания, порязвания, леки изгаряния и други наранявания. От значение е начинът на приложение – нанася се без докосване, не причинява болка. Лекуващият състав е комбинация от хиалуронова киселина и колоидно сребро и  не предизвиква алергични реакции. Образуваният върху раната защитен слой защитава от инфекция и ускорява заздравяването.

  Бионект®Силвърспрей има и естетичен ефект – разранената повърхност зараства равномерно, без образуване на ръбове и грапавини, което е особено важно за външния вид на всеки човек.  Един флакон

  Бионект®Силвърспрей в дамската чанта, туристическия багаж или в автомобила ще ни спаси от главоболия. А в домашната аптечка е задължително да присъства това модерно средство за лечение на леки рани и охлузвания.

  Бионект®предоставя и друга форма на препарата за лечение на рани –

  Бионект®крем. Ако вече сте избрали тази възможност, сте свършили половината от действията по преодоляването  на леки слънчеви изгаряния, изгаряния от първа и втора степен, разранявания след козметични процедури и бръснене, охлузвания и протривания, малки хирургични рани, както и труднозарастващи рани. Осведомеността на съвременния гражданин е висока, но е полезно да припомним някои указания, които са задължителни при прилагането на  Бионект®.

Участъкът от кожата, който ще се третира, трябва предварително да се почисти и децифенкцира. Количеството крем, което се нанася, да бъде достатъчно да покрие раната или засегнатия кожен участък. Да се маже на тънък слой с възможно най-малко триене. За да се предотврати замърсяването на тубичката с крема, може да се изпозва гумена ръкавица и да не се споделя лекарството с други хора. След намазването засегнатото място трябва да се покрие с чиста марля, за да не се замърсява.

Всичко това ще получите като препоръка и от лекаря си, но ще ви е от полза, ако сте взели препарата без предписание. Фармацевтите също ще ви помогнат да се ориентирате за правилното прилагане на Bionect крем.

Повече информация можете да получите на адрес..  Бионект®

Автор: Angel Gugufido

снимка media.muskili.com

Sorry, the comment form is closed at this time.