Бионект® – Фейскомфорт

Фейскомфорт  – Bionect®

 

 Раните на лицето зарастват  както раните по другите части на тялото. Но въпреки това на раните на лицето трябва да се обръща особено внимание, лечението трябва да е грижливо и сериозно. Защо се налага по-особеното отношение?
   Възможните трудности при зарастването на лицевите рани се определят от особеностите на анатомията на тази част на тялото. Повърхностното разположение на съдовете обуславя лесното започване на кървене при зарастване на раните. Необходимо е да се пазим от травми по време на лечението.
   Ако краищата на наранената тъкан се разминават, особено при увреждане на мимическите мускули, се забавя зарастването на раните. Може да се получат силна болка и дискомфорт при общуване– раната пречи на правилната артикулация. Зарастването на лицевите рани е съпроводено с продължителен оток на тъканите и социализацията в този период е проблемна.

bionect

Бионект® e крем на основата на хиалуронова киселина. Предназначен е за терапия на кожни наранявания вследствие на охлузвания, порязвания и протривания. Помага при слънчеви и други изгаряния от първа и втора степен, разранявания след бръснене, епилация и други  козметични процедури, при малки хирургични рани. Ускорява заздравяването на съдови и метаболитни язви, декубитални и труднозарастващи рани.

За повече информация посетете сайта ни адрес...http://bionect.bg/

автор: Angel Gugufido

снимка sirofima.ru

Sorry, the comment form is closed at this time.