Феминела®Урофорте е продукт за чист уринарен тракт

Феминела®Урофорте е продукт за чист уринарен тракт

Циститът е инфекционно-възпалителен процес на стената на пикочния мехур. Протичането на болестта основно е в лигавицата на мехура. Боледуват повече жените, което е обусловено от анатомични особености. Практически всяка жена прекарва някаква форма на цистит през живота си. В десет процента от случаите циститът е хроничен. И при децата има проявления на това заболяване, като по-често се среща при момичетата.

Най-разпространената форма на цистита е бактериалната. Причината е в близостта на отвора на пикочопровода до ануса, който се явява източник на микроорганизми, основно Ешерихия коли, които предизвикват възпаление на пикочния мехур. Малката дължина на уретрата също способства попадането на инфекция на пикочния мехур. Освен това циститът може да се дължи на различни аномалии на външните полови органи. Симптоми на цистита може да се проявят при неспазване на правилата на личната хигиена и хигиената на секса, използването на хормонални препарати и антибиотици. Причина може да е намаленият имунитет, а също така уреаплазми, микоплазми и хламидии.

Острите прояви на цистита настъпват след силно преохлаждане или след полов акт. Най-напред идват честите позиви за уриниране. През 10-15 минути възниква желание за уриниране, но урина се отделя съвсем малко, може и няколко капки. При това се усеща болка, в урината може да има кръв. Температурата на тялото остава нормална, усещат се болки в областта на пикочния мехур и перинеума. За диагностициране се прави изследване на урината. Причинителят се установява чрез бактериологично изследване. Задължителен е гинекологичен преглед.

Лечението е  основно по указания на лекаря. Цели се отстраняване на източника на заразяване и установяване на възбудителя. Коригират се хигиенни и сексуални фактори. Постоянният лабораторен контрол е задължителен.

Феминела®Урофорте е продукт за чист уринарен тракт. Феминела®Урофорте съдържа стандартизиран екстракт от Северноамериканска червена боровинка. Специалният метод на концентрация при изготвянето на екстракта гарантира необходимото количество дневна доза на съдържащите се проантоцианидини (PAC тип А) – 36 мг.

Проантоцианидините са флаваноиди и се намират в големи количества в гроздето, боровинките, чбълките, къпините, какаото, чая фъстъците и бадемите. Проявяват антиоксидантен ефект. Проантоцианидините тип А (PAC тип А) се съдържат само в Северноамериканската червена боровинка и имат освен антиоксидантен и силно изразен антиадхезивен ефект. Предотвратяват прилепването на на патогенни микроорганизми към стените на пикочния мехур и уретрата, улесняват изчистването им от организма и поддържат уринарния тракт здрав. Френската агенция по безопасност на храните официално потвърждава, че концентрацията проантоцианидини, която гарантира сигурен ефект върху Е.coli, трябва да бъде не по-малко от 36 мг на ден, повече не е необходимо.

Феминела®Урофорте се предлага под формата на таблетки и сиропче. Дневната доза е само една таблетка на ден или само една дозираща чашка (15 мл) сиропче, осигуряващи точно 35 мг проантоцианидини тип А. Феминела®Урофорте може да се съчетава с назначено антибиотично лечение. Подходяща е за последваща терапия след антибиотик с цел превенция на повторни инфекции. МОже да се приема продължително време. Сиропчето е предназначено за деца над 1 годинка. Феминела®Урофорте е подходяща и за мъже! Феминела®Урофорте блокира прикрепването на бактерията Ешерихия коли върху епитела на пикочния мехур и уретрата и ограничава образуването на трайни бактериални колонии в уринарния тракт.

Феминела®Урофорте за чист уринарен тракт, за цялото семейство!

Повече информация за нашите продукти можете да прочетете на адрес…http://feminella.bg/

Автор: Angel Gugufido

 

Sorry, the comment form is closed at this time.