Bionect Silverspray – Случайност

  Бионект®Silverspray – Случайност

Безпристрастните ми наблюдения са довели до безспорен извод – повечето хора се страхуват от вида на мъртвото тяло, а оттам са развили непоносимост към всичко, което напомня на смърт – кръв, рани, разкъсани тъкани, счупени кости и човешки скелети.

Труднозарастващите рани също не са приятна гледка. Само твърда душа може да устои на картината на раните по краката на диабетиците, които засягат вени и артерии. Разрушените тъкани и общият изглед на инфекциозния процес предизвикват психически реакции, които водят до трайни нарушения. Затова борбата на лекарите е да се намери начин за изцеление на всички рани. Това е особено трудно при някои заболявания. А когато трагедията е допълнена и с грешка на хирурзите, картината е непоносима. Усложненията водят до продължителен процес на лечение с непредвидим край. Критерият за хронифициране на раната е липса на тенденция към зарастване в продължение на осем седмици.

Препоръчва се лечението на труднозарастващите рани да става заедно с това на основното заболяване. Болката и продължаващото  увреждане на тъканите се възприемат като сериозен показател за задълбочаване на проблема.

Съвременните медицински учреждения прилагат комплексни методи за запълване на дълбоки рани и стимулиране на регенерацията на тъканите. Лечението е скъпо, особено в България. Затова трябва да разчитаме на здравословния начин на живот и на надеждата, че лошото ще ни отмине.

  Бионект®Силвърспрей ускорява заздравяването на раните, предотвратява заразяването и защитава раните от инфектиране, ограничава разрастването на раната, повлиява фазите на възпаление, гранулация и регенерация на раните, предотвратява образуването на белези и цикатрикси.

Като споменаваме рани, се сещам за рокерите. Те са странно племе.  Разбират от твърда музика, пият мека бира, обичат скоростите и често катастрофират. Затова ми направи впечатление един съвет в техен интернет форум – „За ожулено и рани –  Бионект®”.

И тъй като мнението е от 2009 година,  е ясно, че лекарството е изпробвано и се е доказало още тогава. Така че можем да се доверим на любителите на метъла и металните коне, защото падането при тях е съпроводено с наранявания. Та освен за заздравяване Бионект крем успешно заличава белезите и подпомага бързото зарасване на раните.

Регенерацията след нараняването се постига чрез хиалуроновата киселина, която създава влажна среда и образува защитен слой около раната. Така се спира проникването на болестотворни микроорганизми. Постига се качествена епителизация и естетическо заздравяване на раната. Продуктите Бионект са приложими за всички възрасти и са удобни за употреба.

Автор:Angel Gugufido

Повече информация можете да научите на адрес…  Бионект®

Sorry, the comment form is closed at this time.