Военни победи Бионект®

 

  Военни победи

   Бионект®

 

Според изследванията на учените здравите клетки прекъсват делението си, когато се допрат до други здрави клетки – ако има нормално обкръжение, сигналът е да се спре размножаването. В раните здрави клетки съжителстват с повредени клетки, но ако не получават правилни сигнали, не се размножават и раната зараства трудно – причината е здравата повърхност на увредените клетки.

 

Bionect(proba)(JenataDnes-220x290)

В отчасти повредените клетки се развиват микроорганизми, които пречат на околната здрава тъкан чрез токсични вещества, които отделят. Раната се уголемява, и ако организмът е отслабнал, справянето е трудно. Премахването на микроорганизмите става с дезинфекциращи препарати, които едновременно с това увреждат и съседната здрава тъкан.  Силният организъм се справя и изхвърля увредената тъкан, но слабият не може.  Затова е ясно , че на заздравителния процес трябва да се помага.

Бионект® Силвърспрей  ускорява заздравяването на раните, предотвратява и защитава раните от бактериално инфектиране, ограничава разрастването на раната, повлиява фазите на възпаление, гранулация и регенерация на раните. Предотвратява образуването на белези и цикатрикси.

Обикновено по време на война се работи най-много, особено в болниците. Военните хирурзи са хора с корави сърца. Ужасните рани на фронта ги подтикват да търсят нови начини за лечение, които имат отражение и в цивилното здравеопазване. През Втората световна война един служител на  „Истман Кодак“ изобретил течно химическо лепило от цианокрилати, за  да се ремонтират  мерниците на оръжията. Някой от хирурзите се сетил, че бързодействието на този препарат може да служи за затваряне на рани при транспортиране на ранени до болницата. И го сложил в пулверизатор. Това осигурило ценно време за транспортиране до полевата болница.  Войната свършила,  но приложението на лепилото в медицината продължило, и то масово.

  Военните лекари са разбработили и магически уникални превръзки, които чрез залепване осигуряват притискане на раната и засилват съсирващия процес. Контролът върху кръвотечението става по-лесен, оцеляването – по-вероятно. Животът продължава.И нещата от военната медицина преминават в цивилната, за да помагат на страдащите.

За мирни цели има проверени и щадящи продукти.

Бионект®Силвърспрей  преставлява уникална модерна комбинация от Хиалуронова киселина и Колоидно сребро за локална терапия на всички видове кожни наранявания: порязвания, охлузвания, протривания, изгаряния от първа и втора степен, малки хирургични рани, разранявания след бръснене, епилация и други козметични процедури.

Бионект® крем е крем на основата на Хиалуронова киселина. Предотвратява изсушаването на раната и подпомага качествената епителизация, като намалява възможността за образуване на белези. Постигат се по-добри естетични резултати. Намалява се времето за възстановяване на раната. Комбинира се с всички видове превръзки.

Повече информация на адрес….Бионект®

Автор: Angel Gugufido

Sorry, the comment form is closed at this time.