Ако ви е омръзнало да се ровите в сайтовете с пожелания и да попадате на едни и същи, предлагаме ви тези 10 оригинални пожелания, които да ви гарантират по-малък шанс да се повторите с друг гост.  A ако ви предстои да бъдете гост на кръщене и на момченце, почерпете вдъхновение и от предложенията ни за пожелания за кръщене на момченце.

кръщене на момиченцеСкъпа [Име на момичето], на този светъл и радостен ден ти пожелавам ангелите винаги да те пазят и твоят живот да бъде изпълнен с радост, мир и любов. Нека всяка усмивка ти носи щастие и всяка сълза те учи на сила и търпение. Растежът ти да бъде като цвете, което разцъфва в красота и нежност.

Мило момиченце, днес е първата страница от твоята велика приказка. Пожелавам ти живот, изпълнен със смях, любов и несравнима красота. Нека всяка твоя стъпка бъде уверена и всяко предизвикателство – стъпка към успеха. Мечтай без страх и постигай смело!

Драго момиченце, в този тържествен ден пожелавам светлината на любовта и нежността да те водят през живота. Нека твоите мечти и желания намират път към реализация и всяка нова глава от живота ти да бъде изпълнена със смисъл и щастие. Бъди смела, добра и винаги верна на себе си.

На този светъл и радостен ден, мила [Име на момичето], пожелавам ти да растеш здрава, щастлива и обичана. Нека твоят път бъде изпълнен с красота и вдъхновение, а всяко твое желание да намира своя път към сбъдване. Нека винаги имаш до себе си хора, които те обичат и подкрепят.

Скъпа [Име на момичето], твоето кръщение е първата крачка към един светъл и обещаващ живот. Пожелавам ти здраве, красота и много радостни моменти. Нека всеки ден ти носи нови усмивки и всяка трудност те прави по-силна и уверена. Обичай и бъди обичана!

Малко принцесо, на този тържествен ден, пожелавам ти един живот, изпълнен с магия и чудеса. Нека твоето сърце винаги пулсира в ритъма на любовта и добротата, а твоите мечти се превръщат в реалност. Бъди смела, уникална и винаги блестяща!

Скъпа [Име на момичето], в този тържествен момент пожелавам твоят живот да бъде като цветна градина – пълен с красота, аромати и радост. Нека всяко предизвикателство те прави по-силна и всяка радост – по-щастлива. Растежът ти да бъде пълен с любов и топлина.

Драго момиченце, на този важен ден пожелавам светлина и благословия да огреят твоя път. Нека твоят живот бъде изпълнен с радост, успехи и безброй прекрасни моменти. Пожелавам ти силата да мечтаеш смело и куража да следваш мечтите си.

Скъпа [Име на момичето], в този радостен ден пожелавам всеки твой ден да бъде светъл и пълен с усмивки. Нека любовта те заобикаля, а щастието те следва. Бъди винаги смела, любознателна и готова да превръщаш всеки ден в незабравимо приключение.

На този благословен ден, мило момиченце, пожелавам ти живот, изпълнен с радост, мир и любов. Нека всяко твое начинание бъде успешно и всяка твоя мечта – достижима. Растежът ти да бъде като нежен бриз, който носи само щастие и удовлетворение.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *