филмови секс сцени

Първите пъти обикновено са запомнящи се и това важи и за секса на екрана. Независимо дали сте израснали, тайно настройвайки се на канала на HBO с плащане за гледане, докато родителите ви спяха (ъ-ъ, твърде специфично?), или сте имали цялата световна мрежа на ваше разположение, истинската химия на екрана оказва влияние.

Като за начало, една гореща филмова секс сцена изисква много повече от звездите да свалят дрехите си – всъщност не са необходими нито голота, нито явен секс. От дългоочакваната целувка в Pump Up The Volume до играта с храна между Коджи Якушо и Фукуми Курода в Тампопо, конвенционалният секс не е необходим, за да накара кръвта да се развихри. Най-важното е да можеш да съпреживяваш героите – да усещаш тяхното желание и копнеж – заедно с удоволствието, до което води.

А вълнуващите филми не са полезни само за ранно сексуално изследване, те също могат да предизвикат нови възможности на всеки етап от живота (вдигнете ръка, ако някога сте получавали сексуални съвети от филм).

Независимо дали имате самостоятелна филмова вечер или се гушкате с партньор(и), правилният филм може да създаде настроение за секси игра или просто да започнете разговор за неща, които бихте искали да опитате. В края на краищата е много по-малко страшно да заговориш за нещо ново с пример за справка. Освен това текстовите съвети за любимите ви сцени могат да бъдат отличен ледоразбивач (намигване-намигване).

Secretary (2002)

Kinksters винаги помнят първия път, когато са видели Secretary. Базиран на кратък разказ на Мери Гейтскил, филмът се доближава до изкривяването и BDSM без осъждане – рядкост в масовото кино. Сцената, която ще сметнете за най-гореща, най-вероятно ще зависи от вашите лични превратности, но Грей на Джеймс Спейдър, който навежда Холоуей на Маги Джиленхал над бюрото си за напляскване, е толкова катарзисен за публиката, колкото и за героите.

Professor Marston and the Wonder Women (2017)

Реалистични изображения на полиаморни връзки са трудни за намиране във филми – особено в масовите издания – така че не е изненада, че този филм е обичан. Дълбочината на любовта между героите е толкова брилянтно изобразена, че дори сцената с тройка е колкото нежна, толкова и вълнуваща.

Call Me By Your Name (2018)

Базиран на страхотната книга със същото име, този филм е секси от началото до края. Всеки кадър улавя усещането за съзряване и объркването и чудото, свързани с изследването на вашата сексуалност. Но сцената между Елио (Timothée Chalamet) и праскова с голям късмет е определено отличителна – IYKYK.

The Man Who Fell to Earth (1976)

Този сюрреалистичен британски научно-фантастичен филм с участието на Дейвид Боуи не подлежи на лесно обяснение. Размишлявайки върху всичко – от капитализма до изменението на климата, той не избягва и сексуалната политика. Една запомняща се сцена в края на филма показва героя на Бауи, посетен от бивш любовник и намиращ край чрез сексуално бягство, което включва многократно стрелба с пистолет, зареден с халосни патрони.

Don’t Look Now (1973)

Базиран на разказ на Дафни дю Морие, този филм на ужасите издържа изпитанието на времето. Сексуалната сцена между Джули Кристи и Доналд Съдърланд е толкова гореща и реалистична, че от десетилетия се носят слухове, че сцената всъщност е била истинска, а не симулирана. Каквато и да е истината зад заснемането му, този силен момент установява силата на връзката между героите без съмнение.

Moonlight (2016)

Проследявайки три различни момента в живота на главния герой Хирон, Moonlight е сърцераздирателно, но нежно изследване на чернокожата странна любов и оцеляване. Въпреки че филмът включва безброй моменти на копнеж и копнеж, сцената на плажа между тийнейджъра Хирон (Аштън Сандърс) и неговия приятел Кевин (Джарел Джеръм) е може би най-запомнящата се. Без да издаваме никакви спойлери, двамата имат нежен (и, ъъъ, горещ) момент, след като споделят груби думи и говорят за мечтите си.

Bound (1996)

Три години преди Матрицата Уашовски написаха и режисираха Bound, филм, който постигна култов статус в ЛГБТК+ общностите и извън тях. Част от заслугите за секси реализма на парливите сцени във филма принадлежат на феминистката писателка и сексуален педагог Сузи Брайт, която консултира филма. Първата секс сцена между Violet на Дженифър Тили и Corky на Джина Гершон ще ви накара да задъхвате и да прехапете устни точно до героите на екрана.

Sirens (1994)

Този безгрижен и причудлив филм включва звезден актьорски състав, включително Хю Грант, Сам Нийл, Ел Макферсън и Порша де Роси. Базиран на живота на художника Норман Линдзи, този филм противопоставя религиозните опасения срещу свободата на изкуството, с много голи модели и кльощави дрехи, за да подчертае идеята. В една сцена свободолюбивите модели на изкуството са решени да покажат на съпругата на свещеник удоволствията на плътта. Друг, където върховете на пръстите леко ожулват носещ се във вода герой, със сигурност също ще ви побие тръпки.

Love and Leashes (2022)

Тази южнокорейска романтична комедия описва една по-лека, по-закачлива страна на BDSM. Kink няма нужда да включва болка или сълзи и е освежаващо да видите героите да възприемат нежен, по-безгрижен подход към него. Дори тяхното отношение към „наказанието“ показва привързаност и възбуда по начин, който ще звучи вярно за всеки, който държи един или двама бичувачи до леглото си.

Belle de Jour (1967)

Режисиран от испанския провокатор Луис Бунюел и с участието на Катрин Деньов, Belle de Jour проследява домакиня, която се радва на интензивен фантастичен живот. След като научава за луксозен публичен дом от приятел, тя отива да проучи и в крайна сметка поема следобедна смяна в заведението. Въпреки безбройните ~пикантни~ сцени, от които да избирате, този филм се възхищава най-добре заради сбора на неговите части.

Raw (2016)

„Секси“ и „канибализъм“ често не работят в едно и също изречение – може би дори не в един и същи параграф. Но този френски филм за навършване на зрелостта се противопоставя на всички очаквания. Символиката във филма не винаги е фина, но работи. А любопитството и желанието за плът – както сексуално, така и друго – са много по-свързани, отколкото би трябвало, благодарение на квалифицираните режисьори на R

Pump Up The Volume (1990)

Крисчън Слейтър от 90-те е достатъчна причина да гледате този филм, TBH.

В Pump Up The Volume най-секси сцената всъщност е просто целувка – целувка, която почти не се случва. Напрежението между желанието и желанието е това, което прави сцената толкова изкушаваща – тя е еднакво невъзможна и вълшебна.

The Hunger (1983)

С участието на Катрин Деньов, Дейвид Бауи и Сюзън Сарандън, този филм има две сцени, които се борят за титлата „Най-горещата филмова секс сцена“. Началната сцена прескача от готически клуб на 80-те (с Баухаус) към това, което се случва, когато героите на Бауи и Деньов довеждат друга двойка у дома. По-късно Деньов и Сарандън падат в леглото за секс сцена, която със сигурност ще накара зрителите да се изпотят.

The Dreamers (2003)

Мечтателите, с участието на Майкъл Пит, Ева Грийн и Луис Гарел, описва любовен триъгълник между американски студент и френските близнаци, които среща, докато учи в чужбина в Париж. Това, което следва, е трескава мечта за чувственост и сексуално изследване, която трябва да бъде погълната наведнъж.

Angel Heart (1987)

С актьорски състав, включващ Мики Рурк, Робърт де Ниро, Лиза Бонет и Шарлот Рамплинг, секси сцените са почти гарантирани. Добавете парния Ню Орлиънс на този филм и ще получите чувствено буре с барут. Като оставим настрана истинския секс, най-горещата сцена в този филм може би е, когато героят на Бонет, Епифани Праудфут, мие косата си, докато детективът на Рурк, Хари Ейнджъл, се опитва да я разпита.

Threesome (1994)

Заглавието на този филм очевидно е спойлер, но това не прави сцената с тройка по-малко трогателна, когато най-накрая пристигне. Обявен като „еротична драма“, „Тройка“ е впечатляващ като филм за навършване на зряла възраст, пълен с честни изследвания на сексуалната идентичност. С участието на Лара Флин Бойл, Стивън Болдуин и Джош Чарлз като студенти, случайно настанени в колеж, има няколко запомнящи се ~секси~ сцени, включително Бойл, която се гърчи на масата в библиотеката, докато нейният съквартирант й чете на глас.

Waxwork (1988)

Това скъп филм на ужасите от 80-те ли е? да Това оказа ли влияние върху сексуалността ми през целия живот? Освен това, да.

В този филм група студенти посещават музей на восъчни фигури посред нощ и откриват, че има странен специалитет. Човекът вълк, Дракула, Джак Изкормвача и много други известни чудовища са представени в експонатите и един по един учениците са привлечени в сцените, за да посрещнат смъртта си. Това е така, докато Сара на Дебора Форман не влезе в изложбата на Маркиз дьо Сад и не открие другите удоволствия на плътта.

Crimes of the Future (2022)

Много неща се случват в „Престъпленията на бъдещето“ на Дейвид Кроненбърг, но може би изпълнението на Кристен Стюарт предизвиква най-големия фурор. Това, което се случва в този филм, не е това, което повечето хора биха описали като секс, но героите със сигурност намират своето блаженство. В бъдещия свят, изобразен във филма, модификациите на тялото се издигат до нови висоти – и операциите се превръщат едновременно в изкуство за изпълнение и превозни средства за удоволствие. Сцената, в която героят на Стюарт плъзга пръстите си в устата на Виго Мортенсен, е особено запомняща се.

Shortbus (2006)

Написан и режисиран от Джон Камерън Мичъл, Shortbus следва колоритен състав от герои, всеки изследващ пола, сексуалността и взаимоотношенията по свой начин. Въпреки оргиите във филма и логистично невероятните сценарии за самоудоволствие, Shortbus включва някои възхитително честни и сурови изображения на сексуалността във филма.

Better Than Chocolate (1999)

Тази канадска романтична комедия направи фурор след излизането си, защото странните връзки далеч не бяха често срещани във филмите по онова време – поне не и в веселите филми. Между включването на транссексуален герой и LGBTQ+ книжарница, този филм нормализира живота и взаимоотношенията на група, която рядко получава представянето, което заслужават. Въпреки че не е критичен хит, реализмът и искреността на секс сцените го правят заслужаващ гледането. (Плюс това, има малко бонус воайорство, ако това е вашият преврат.)

Atomic Blonde (2017)

Чарлийз Терон като шпионин в края на 80-те Берлин е достатъчна причина да гледате този филм, но нейната сексуална динамика с френския шпионин, изигран от София Бутела, спечели на този филм място в този списък. От първата им целувка е невъзможно да погледнете настрани – а защо бихте искали?

Barbarella (1968)

Тоалетите на Джейн Фонда сами по себе си биха заслужили място на Барбарела в този списък, но има една част, която наистина прави филма за гледане. Заловен от лудия учен Дюранд Дюранд, Барбарела е поставен в The Excessive Machine. В класическа форма на филмов злодей той обяснява какво ще се случи с нея: „Когато стигнем кресчендото, ще умреш от удоволствие. Краят ти ще бъде бърз, но сладък, много сладък. Но капацитетът на Барбарела за удоволствие не може да се мери с машината и за нейно голямо ужас тя се разпада, преди да се е наситила.

Tampopo (1985)

Сексът може да бъде всичко, което искате да бъде – както е илюстрирано от сцената с яйцата на Тампопо. Дори ако никога преди не сте намирали сурово яйце за секси, ще бъдете залепени за екрана, докато героите внимателно прекарват яйчен жълтък напред-назад между устата си.

The Duke of Burgundy (2014)

Този британски филм беше хит във фестивалната верига и не е трудно да се разбере защо. Ако перифразираме гледната точка на Indiewire за филма, това е най-нежният, доминантно-покорен, лесбийски роман, правен някога. Дори BDSM преподаватели като Sinclair Sexsmith дават на този филм своя печат на одобрение.

Body Heat (1981)

Топлината на тялото е един от малкото филми, които могат да направят изпотяването да изглежда добре – всъщност Катлийн Търнър и Уилям Хърт правят много повече от потта да изглежда привлекателно. Всичко, което правят, излъчва сексапил, но погледът на Катлийн Търнър „ела тук“ е този, който открадва шоуто. Нейното привличане е толкова силно, че дори затворена стъклена врата не може да попречи на Уилям Хърт да се втурне в прегръдките й — проклетото стъкло да бъде проклето.

9½ Weeks (1986)

Сексът на екрана е за вдъхновение, а не за образование и много от най-горещите сцени в този филм са направо непрактични. Но екранната химия между Мики Рурк и Ким Бейсинджър е толкова запомняща се, че този филм запазва заглавието си, дори десетилетия след излизането си, като един от най-горещите филми, правени някога.

Black Swan (2010)

Соло удоволствието не получава достатъчно любов на екрана, което прави сцената на мастурбация на Натали Портман в Черен лебед особено освежаваща (и секси, очевидно). Но ако предпочитате сексуалните ви сцени да са от сорта на партньорите, Портман също споделя горещи моменти с нейната екранна съперничка Мила Кунис.

Blue Is The Warmest Colour (2013)

Този френски романс е базиран на едноименен графичен роман и проследява пътя на съзряването на тийнейджър. Филмите за изследване на тийнейджърите не са трудни за намиране, но рядко са толкова добре направени, колкото в този филм. Хит сред критиците, този филм показва еднополовото желание по начин, който успява да бъде едновременно суров и нежен.

The Handmaiden (2016)

Вдъхновен от романа на Сара Уотърс, Fingersmith, този южнокорейски филм не бяга от сапфичния сюжет на изходния материал. Този филм е пълен с обрати, които е трудно да се опишат без спойлери, така че нека просто кажем, че планът на един измамник се проваля ужасно погрешно – във всеки случай за него – когато жените, които той се опитва да манипулира, имат, ъъъъ, измамни планове собствен.

Shame (2011)

Заглавието на този филм е предупреждение (хм, това не е филм за добро настроение). Но портретът на Майкъл Фасбендър на главния герой е смело и дръзко представяне, което си струва да се види. От срещи със секс работници до компулсивна мастурбация, героят на Фасбендър винаги изглежда отчаян за удовлетворение, което остава недостижимо. Удоволствието може да е мимолетно, но копнежът е истински.

The Green Knight (2021)

Могат (и са били) да бъдат написани цели есета за сексуалните елементи на „Зеленият рицар“ – филм с много какво да се каже по темата. Но една сцена, която се откроява, доказва, че копнежът и непреодолимото желание често могат да бъдат по-горещи от традиционното консумиране. Когато персонажът на Дев Пател е победен (предназначен за игра на думи) от напредъка на кралицата, той губи контрол в сцена, която е твърде близка.

X (2022)

Може би не е изненадващо, че филм, чиито главни герои снимат порнография, има много секси сцени. Но не прекалената каша носи най-голям удар. Вместо това, виждаме как героят на Джена Ортега започва да изследва собствената си сексуалност и желания, което внася приличен (и, ъ-ъ, горещ) елемент в микса.

Three Thousand Years of Longing (2022)

Тази фантастична романтична драма е дива езда и звездите Тилда Суинтън и Идрис Елба не разочароват. Както подсказва заглавието, чувствата, които се крият под повърхността, са ключовите елементи, които карат да прехвърчат искри. Но това не е всичко. Елба описва секс сцената във филма като невероятно чувствителна и красива. Той също така го сравнява с практикуване на йога по време на интервю за Yahoo Entertainment. (Ще трябва да се включите, за да разберете какво точно има предвид с това.)

Magic Mike XXL (2015)

Филмите Magic Mike доставят точно това, което обещават – изключително здрави мъже, блъскащи се и мелещи, с намигане и усмивка. И колкото и скандално да е тази втора част от франчайза, тя успява да има някои нежни, правдоподобни (и, ъъъ, горещи) моменти между Джо Манганиело и винаги прекрасната Анди Макдауъл.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *