секстинг

Секстингът несъмнено е изкуство на 21-ви век.

То е не само пикантен начин да се свържете на друго ниво с партньора си, но и повишава доверието, казва Пиа Холек, доктор по психология, психотерапевт и секс терапевт от Чикаго. „Ние общуваме за това, което искаме да правим един с друг„, казва тя.

Прелюдията започва много преди да стигнете до спалнята – добавя Емили Джамеа, д-р, LPC, LMFT и секс терапевт от Хюстън. „Секстингът е чудесен начин да съобщите на партньора си, че мислите за него (което изгражда емоционална интимност) и че го желаете (което засилва физическата интимност)„, обяснява тя. „Така че по същество с едно съобщение сваляте два заека.

Но ако някога сте изпращали секст, който ви е накарал да се изчервите от притеснение или да се почувствате така, сякаш трябва да сте богиня на секса, за да участвате в него, може би сте захвърлили идеята със стария си телефон.

Има страх, че секстингът ще бъде неудобен или че ще трябва да създадете определена среда, с която не сте свикнали„, казва Холек. „Това води до: „О, Боже, как ще звуча?“.

Противно на общоприетото схващане, не е необходимо да измисляте някоя X-rated мръсотия, ако това не е вашето нещо. Вместо това използвайте езика, който вече използвате, за да флиртувате и да дразните партньора си. Ако се затруднявате с подкана, Холек предлага да почерпите от спомени от миналото или от местата, където обичате да ви докосват (от вас или от партньора), и да създадете настроение оттам.

Как да поставя граници преди изпращането на секстинг?

Преди да натиснете бутона „Изпрати“, първото нещо, което трябва да вземете предвид, е съгласието и нивото на комфорт на партньора ви. Ако знаете, че той може да се свие малко при мисълта, че пишете къде и как точно искате да ви докосва тази вечер, първо се консултирайте с него.

„Безопасните думи могат да бъдат полезни, но дори предварителният разговор определя очакванията и позволява на някого да натисне спирачките, ако нещо изглежда, че преминава границата“, казва сертифицираният от AASECT секс терапевт и сексуален педагог Меган Тори-Пейн, LCSW. „От само себе си се разбира, че ако партньорът в сексинг каже, че нещо не е удобно или е преминало границата, човекът, който изпраща сексинг, трябва да прояви уважение и да спре или да се пренасочи в по-удобна посока.“

Можете също така да определите граници за това какво възбужда и двама ви и какво не. Тори-Пейн препоръчва да се питате един друг (и себе си) какво харесвате, колко ясно искате да се изразяват нещата, искате ли да има снимки и какво ви кара да се чувствате най-силни и секси.

Как да инициирам секстинг?

Може да е плашещо да се впуснете в задушевен разговор чрез текст, особено ако никога не сте го правили преди, но експертите казват, че това може да е толкова просто, колкото да се огледате около себе си.

Започването може да бъде най-обезсърчаващата част от целия този процес„, казва Джиджи Енгъл, ACS, секс експерт във Фелд и автор на All The F*cking Mistakes: a guide to sex, love, and life. Затова не бързайте и се вдъхновявайте от обкръжението си. Опишете какво носите, какво правите или какво бихте искали да правите по-късно. И, хей, ако мястото, на което се намирате, или това, което правите, не е особено горещо, имате право да разкрасите малко.

Можете да кажете, че сте голи в леглото, когато всъщност четете книга по пижама. Партньорът ви няма да разбере разликата„, казва Енгъл.

Когато става въпрос за истинско навлизане в работата, бавното и постоянното печели състезанието до… финала. „Можете да започнете бавно, секси и да напишете нещо като: „Искам да те целувам бавно нагоре по врата, докато стигна до устните ти„. казва Тори-Пейн. „Друга идея е: „Не мога да мисля за нищо друго, освен да те целувам“. Или: „Снощи беше невероятно. Знаеш точно как да ме докосваш. Това са наистина простички, не твърде ясни и същевременно супер секси неща.“ Изпращането на текст на половинката ви, който е по-скоро PG-13, за това как искате да се целувате с него веднага щом се приберете, може наистина да подсили нормалните ви разговори за покупките или кучето и да ви подготви за една секси нощ заедно.

Как да направя секстинга по-малко неприятен?

Ако мисълта да описвате бельото си или начина, по който планирате да използвате езика си по-късно, ви кара да се стряскате, не сте сами. Много хора изпитват затруднения да развият уменията си за секстинг, което понякога ги отказва да опитат. Изследването на това какво харесвате и какво не, когато става въпрос за мръснишки разговори, е най-добрият метод за започване на парещ текстови разговор с партньора ви, а има няколко забавни и прости начина да го направите.

Един от най-лесните методи да излезете от главата си и да започнете да мислите с другата си глава е да си представите какво наистина ви вълнува по отношение на вашия S.O. „Не забравяйте, че говорите за фантазиите си. Какви секси мисли имате за партньора си? Какво бихте искали да направите с него? Какво правят те, което ви възбужда? Това са нещата, които ще се опитате да съобщите в секстовете“, обяснява Тори-Пейн.

Ако ви е трудно сами да измислите тези идеи, вземете пример – буквално – от секси материали, например еротични книги. Визуалното порно, казва Енгъл, може да бъде малко интензивно за начинаещите, така че вместо това тя препоръчва писмените материали.

„[Еротиката] е пълна със секси материали, които можете да вземете със себе си в леглото“, казва тя. „Излагането на еротични материали често може да бъде чудесно за разширяване на сексуалния ни диалог.“ Енгъл предлага да разгледате книги като The Best Women’s Erotica, Volume IV, под редакцията на Рейчъл Крамър Бусел, и сайтове като Literotica и Bellesa.

Когато се подготвяте за предстоящата нощ

Цял ден бях разсеяна. Единственото, за което мисля, е, че тази вечер ще те докосна с уста.

Когато се наслаждавате на самостоятелно време

Вече не усещам вкуса ти, когато се докосвам… това трябва да се промени.

Когато имате нужда (или искате) от малко наказание

Днес бях много лошо момиче – какво ще направиш, когато се прибера?

Когато сте си прекарали страхотно снощи

Сега седя на бюрото си и се подмокрям, защото мисля само за това как ме докосна снощи.

Когато се чувствате пикантно по време на работния ден

Иска ми се да бяхте тук, в тази конферентна зала. За секунди щях да те накарам да ме наведеш над масата.

Когато искате да започнете бавно

Изпрати селфи, когато можеш. Искам да видя устните, които ще целувам по-късно.

Когато сте готови да се впуснете във фантазия

Когато затворя очи, си представям само теб върху себе си.

Когато имате проста заявка

Моля те, бъди гол, когато се прибера.

Други:

 • Чувствам се стресирана днес и мисля, че имам нужда от малко облекчение под формата на твоя език по цялата ми [генитална област].
 • Току-що вдигнах косата си и се възбудих, като си помислих, че снощи ти я дръпна.
 • Знаеш ли какво би ме възбудило? Ако на днешната ни среща играем роли на непознати, а после ме заведеш вкъщи и ме чукаш, сякаш ми е за първи път.
 • Случайно имам вибратор тук, до мен… искаш ли да ми кажеш какво да правя с него?
 • Какво ли не бих дал, за да те чуя да стенеш с името ми.
 • Това ме накара . Мисля, че трябва да се охладя. Обади ми се, преди да си легнеш?
 • Нямам търпение да те опитам по-късно.
 • „Помниш ли онзи път, когато ме накара да свърша два пъти подред? Не мога да спра да мисля за това…“
  „Само ако можеше да видиш какво нося в момента… копринено е и стига до върха на бедрото ми. Не обръщай внимание на правописните грешки… пиша с една ръка.“
 • „Искам да ми вържеш ръцете зад главата и да ме оближеш цялата.“

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *