подаръци за 8 март за колежки

8 март наближава и се започва едно голямо чудене в мъжките глави: какво да подарим на колежките за празника на жената? Хем ви се иска да не е баналното цвете в саксия, хем не можете да измислите нещо оригинално, а и все пак сравнително бюджетно като вариант.

Ето ни тук за вас, мъже! Подбрахме 10 готини, оригинални и различни подаръци, които да подарите на вашите колежки за осми март.

 

Цвете в епруветка

 

цвете в епруветкаТова е български продукт – измислен чрез Растителните биотехнологии. Изглежда много красиво, има страхотна мисия и определено е нещо различно, запомнящо се и заслужаващо споделяне. Тези растения живеят минимум 2 месеца без абсолютно никакви грижи. Цените им започват от 16 лева.

 

 

Цвете от плат

цвете от платТова също е алтернатива на цветята, особено на букетите, които след седмица вече ще бъдат увехнали. Този еко подарък ще краси с години и напомня за себе си. Снимката е взета от Facebook страницата Малката шивачка. Те предлагат и комплект – цвете от плат и скрънчи за коса (това е вид ластик, господа :))

 


Комплект бисквити с послание

бисквита за 8 мартМожете да намерите десетки сладкари, които изработват специални сладки кутии за празника. За целта на тази статия, ние избрахме една от любимите ни страници във Facebook – Art of Cookies, а снимката е на голяма бисквита от миналогодишните ѝ предложения. Не ни се мисли какви красоти ще предложи тази.

 

Ваучери за рисуване с чаша вино

рисуване с виноПодарете им ваучери, за да отидат някоя вечер заедно след работа и да нарисуват някой шедьовър, подплатен с 1-2 или повече чаши вино. Голям процент от жените харесват това занимание, защото не е нужно да имаш никакъв талант, за да се получат нещата, наистина е магия, сигурно е от виното…

 

Ваучери за готварски курс

готварски курсГотварските училища са отворени за запитвания за индивидуални пакети. Организирайте на момичетата от фирмата частно готварско изживяване. Със сигурност ще им хареса италианска кухня или пък приготвянето на нещо сладко като еклери например. Разбира се, това ще бъде по-скъп подарък на фона на другите, но пък веднъж в годината го правите, нали?

 

Билети за театър

билети за театърПодарете им билети за театър за постановка, която е идния месец, за да имат достатъчно време да отреагират и да се освободят. Комедиите винаги са добра опция, която ще се понрави на по-голямата част от дамите, а и в повечето градове има театри. Не забравяйте да сложите дамите на един ред, като се съобразете с четните и нечетните места.

 

Персонализирани чаши

персонализирана чашаТук ще ви е нужно малко повече време и въображение, но могат да станат страхотни подаръци, стига да имате идеята. Например на всяка колежка можете да сложите на чашата различна Дисни принцеса, с която я оприличавате и да напишето името ѝ разбира се, за да бъде лично. Може да бъде по-семпла, като подберете различни мотивиращи цитати или пък да сложите нещо, свързано с хобитата или любимите неща на всяка, ако ги познавате достатъчно добре.

 

Персонализирани джобни огледалца

 

персонализирано огледалцеПодарете на колежките си еднакви джобни огледалца, но на всяка с нейното име. В една дамска чанта винаги трябва огледалце, а това няма как да не се превърне в любимото. Можете да поръчате такива от сайтове за персонализирани подаръци. Често се намират и в секциите за момински партита.

 

Персонализирани свещи

 

свещВсички жени обичат свещи, не, сериозно, има ли жена, която да не обича свещи? Все повече набират популярност свещите с лични забавни послания. Има най-различни варианти: да купите спрямо зодиите на колежките, да измислите наистина персонални свещи спрямо човека, например: свещ с аромат на тиква и истории от детството (защото тази колежка обожава тиква и да разказва истории от детството си) просто помислете малко и ще стане.

 

Еко торбички

 

еко торбичкаОще нещо, от което винаги трябват още и напоследък все по-често се намира в дамската чанта. Много полезно при пазаруване, а и когато ти се наложи да прибереш вкъщи поредния чифт обувки, които са ти доставили в офиса. Тук дори няма нужда от персонализация, вариантите и видовете са толкова много, че със сигурност ще намерите правилната торбичка за всяка. Колежката, която обожава котки ще получи торбичка с котка, а тази, която всеки уикенд е в планината, ще получи с щампа на заснежени върхове.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *