beyonce jay z

Доказвайки, че дори най-талантливите и привидно перфектни двойки имат своите проблеми, Бионсе и Джей Зи излязоха от другата страна на свадите в асансьора и изневярата толкова солидно, колкото винаги. Цялата драма предостави безкрайно съдържание за безупречния албум Lemonade на Бионсе от 2016 г. за изневярата на съпруга й, албума с извинения на Джей от 2017 г. 4:44 и съвместния запис на двойката за помирение Everything Is Love от 2018 г. И което е по-важно, през доброто и лошото двойката е затвърдила своята трайна любов един към друг. Ако това не е печеливша и, ъъъ, печеливша ситуация, родена от супер трудна, тогава не знам какво е.

Преди наградите Грами през 2023 г., влиятелната двойка се подготвя за следващото си появяване на червения килим. С девет номинации зад гърба си за нейния невероятен денс/поп албум, RENAISSANCE, очаквайте Бионсе да украси сцената на Грами в завладяващ ансамбъл, за който всички ще говорят дни след това. От своя страна, Jay-Z не би пропуснал никаква възможност да придружи водещата си дама в пълен „поддържащ съпруг режим“. (Някой трябва да се увери, че Queen B е заснета под правилните ъгли, амирит?)

Семейната им връзка е неразрушима.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Тук Бионсе и Джей Зи са в пълен режим на татко и мама в тази очарователна семейна снимка за Хелоуин, обяснява експертът по езика на тялото на знаменитостите Карън Доналдсън.

Джей се е навел към дъщеря си, за да бъде в нейното пространство, докато се наслаждават на игрив момент заедно. В същото време краката на Бей номер едно (хм, този от лявата страна) са кръстосани към семейството си, докато ръката на Бей номер две докосва тази на Блу Айви, докато е в нещо като „горда поза“, отбелязва Доналдсън.

И те са семейство от самото начало.

В това завръщане през 2005 г. (три години преди сватбата им, между другото), Джей Зи държи здраво на Бионсе. Според Гриър, езикът на тялото му показва, че той „усеща семейната любов“ още преди да се оженят. Техните осем години на запознанства бяха пълни с изрази на любов като тази, всички от които послужиха като основа за техния десетилетен брак.

 

 

 

Те изпитват искрена любов един към друг.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

На това изображение Бей със затворени очи отпуска глава на рамото на Джей. Това сигнализира, че „тя се чувства сигурна и защитена с него и може да разчита на него за всичко“, казва Доналдсън. Джей успокоява Бей, като поставя ръката си на коленете й – жест, означаващ „Имам те“.

Те имат своите игриви моменти.

Въпреки че Бей и Джей са сериозни за бизнеса си – в крайна сметка те са една от най-богатите двойки в развлеченията – този образ е доказателство, че знаят как да се забавляват във връзката си.

Тук двойката е лице в лице, гърди до гърди и стои по начин, който ви подсказва, че имат солидна връзка и връзка, казва Доналдсън. Леката гримаса на Бей очевидно е просто нейният начин да се подиграва на мъжа си по време на тази сладка снимка.

 

 

Те успяват да имат лични моменти на обществени места.

Тази откровена снимка беше направена на първото турне на двойката „On The Run“ (същата година, когато започнаха да циркулират тези слухове за изневяра). Експертът по езика на тялото Джейн Гриър, д-р, избухна колко са обвити в любовта си тези двамата.

Въпреки че ръката на Бионсе е заета да държи микрофона си (справедливо), затворените й очи и главата, подпряна на съпруга й, показват, че тя е напълно тук за гушкането на сцената. И докато може би си мислите, че този момент се играе за публиката, Гриър е доста убеден, че тези двамата са „един срещу друг“, защото има нещо солидно между тях.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *