готов за БРАК

Откриване на истинския партньор: 6 признака, че той е готов да направи сериозна ангажираност

Има мъже, които могат да произнесат безброй обещания, само за да задържат жената в живота си, но никога да не предприемат реални стъпки за развитието на връзката, защото се чувстват по-комфортно в неангажиращи отношения.

Бракът винаги носи отговорност, което плаши мнозина мъже, защото се страхуват, че ще им бъде ограничена свободата. За да бъде готов за брак, мъжът трябва да достигне емоционална зрялост и да приеме отговорността да бъде глава на семейството.

Парадоксът е, че много мъже са склонни да имат деца, но не и да сключат брак. Вероятно първото се дължи на естествения инстинкт на човека да се размножава, но може ли един такъв мъж, който се страхува от сериозни ангажименти, да бъде отговорен родител?

Днес ще ви представяме 6 ясни признака, които показват, че вашият партньор е готов за брак:

Той ви защитава

Естествено е мъжът да желае да защитава своята партньорка, подобно на начина, по който животното защитава женското си. Ако вашият партньор ви защитава и винаги е на ваша страна, то това показва, че той е влюбен във вас и е готов да направи следващата стъпка.

Завършва започнатите неща

Ако партньорът ви държи думата си не само към вас, но и към други хора в живота си, това говори за стабилност и надеждност. Това е индикатор, че той е готов да бъде отговорна и стабилна фигура в семейството.

Поиска прошка, когато сгреши

Сила в мъжа не се проявява в неговата безгрешност, а в способността му да поиска прошка, когато направи грешка. Това показва високо ниво на емоционална зрялост и ви дава увереност, че имате дело с достоен човек.

Придава ви приоритет

Лесно е да разберете дали просто запълвате свободното време на някого. Ако вашият партньор предпочита да бъде с вас вместо да прави нещо друго, което му харесва, това е ясен знак, че е готов за семейна живот и е израснал от тийнейджърските си навици.

Не се страхува да ви представи на близките си

Има мъже, които могат да прекарат много време, без да ви запознаят със своето семейство, като се опитват да убедят, че това не е проблем и има време за всичко. В действителност обаче, в 90% от случаите, това просто означава, че те не възприемат връзката си като нещо сериозно и избягват ангажиментите. Мъж, който ви представи на своето семейство и ви призна за своята половинка, декларира, дори и неизречено, че има сериозни намерения към вас.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *